Om os

#NatalieMariaScandinavian

KVALITETEN

Vi bestræber os på at udvikle den bedste kvalitet, på det danske marked. Det gør vi ved b.la. at benytte naturtræ som bærende element. Naturtræ er mere bæredygtig og har meget længere holdbarhed end plastik, da det ikke bliver slidt på samme måde. Desuden sikrer naturtræ et langt bedre greb på penslerne, når du skal påføre din makeup. Alle vores pensler er håndformet og håndlavet, hvilket betyder at du opnår den helt perfekte docering af din makeup, og du herved sparer på dine produkter, samt opnår den bedste pigmentering. Til vores pensel hår benytter vi den nyeste tegnologogi inden for pensel hår.

(Læs mere om det under vegan pool fiber)

INGEN DYREFORSØG.

I EU er det ikke tilladt at udføre dyreforsøg med kosmetiske ingredienser eller produkter, hvilket stemmer overens med Natalie Maria – Scandinavian egne værdier. Hos Natalie Maria – Scandinavian ELSKER vi dyr! Og ønsker ikke nogen dyr skal lide overlast i sådan en proces. Derfor har vi valgt vegan wool fiber. Desuden kan animalske hår forårsager bakteriespredning i ansigtet, som kan medføre urenheder og irration på hudens overflade, da animalske hår ikke har en antibaktiel effekt, som man kan skabe ved nanoteknologi, på kunsthår.

DANSK DESIGN

Mit største mål har altid været at skabe et brand som var baseret på tillid, kvalitet, og nytænkningen – hvor der var fokus på bæredygtighed, naturlige og veganske materialer Jeg ønsker du skal få følelsen af at passe på naturen, uden at gå på kompromis med kvalitet eller design. Fordi noget er naturligt, vegansk og bæredygtigt, behøver det ikke nødvendigvis at se kedeligt ud. Derfor har vi skruet op for designet og udviklet en tidløs og elegant kollektion, som passer ind hos alle – og selvfølgelig til en fornuftig og overkommelig pris..

VEGAN WOOL FIBER

Er et nyt teknologisk materiale, der er blød, tæt og fluffy, som til forveksling minder om gedehår, denne struktur er ønsket, da dette får makeuppen til at lægge sig perfekt fast på hårene, materialet er dog 100% vegansk. Nano wool fiber er antibakterielt og hurtigtørrende efter vask.